december 07, 2008

Lite ditt o datt

Här kommer lite update från mig som varit tyst en stund..

Min sjukskrivning och hur jag mår-kurvan är fortfarande svajig. Det händer lite saker men det tar vi en annan dag..

Jag har ägnat mig åt lite terapi arbete - nämligen att måla om en vägg som har , lr hade, rött "utekakel". Nu är den vit. Jag fick hjälp av en fantastisk vän som var här en hel dag och målade. Vi gjorde sten för sten eftersom jag vill att fogen ska finnas kvar emellan.. Resultatet blir bra!
Elias går på simskola varje lördag morgon för Spårvägen och han blir bara duktigare o duktigare. I lördags var vi med hela familjen för att Filip skulle få bada lite också. Men han är ju såå svår ibland.. Han vägrade att ta av sig ett enda klädesplagg. Inte ens strumporna, så han klev omkring innen i badhuset fullt påklädd. Men sen när Elias var klar och gick över till lekpoolen så ville han också gå i. Och då var det hur kul som helst
Idag var Elias och jag på bio och såg Madagaskar - han gillade den och jag med. Det roliga var att framför oss i salongen satt Tea och hennes mamma. Hon som Elias tidigare var kär i på dagis men som sedan flyttade. Han pratar fortfarande om henne och hon om honom visade det sig. Såå gulligt.
Efter bion gick vi till skridskobanan . Se så söta. Man undrar ju vad de pratade om när de stod där..

Inga kommentarer: