juli 18, 2007

Värmlandstripp

På tur i Värmland. Här i Kristinehamn vid Picasso skulpturen och lite lunch med kusin innan vi far vidare uppåt Arvika och nästa kusin..


I Karlstad, min gamla hemstad, var vi i Mariebergsskogen. Här fanns jätte härliga lekparker med massa roliga udda saker! Elias njöt i fulla drag.

Framåt kvällningen var vi framme i Gunnarskog hos min kusin som vi inte träffat på jättelänge. De bor mitt ute på landet, jättemysigt hus med lite djur här och där.. Typ två highland kettle mitt utanför husknuten - Mura och Flisa. En stolt tupp med två svarta hönor som värper mintgröna ägg osv. Vi hade en härlig kväll med grill och vin. Förutom R då.. som hade jour för brandkåren i bygden så han fick klara sig utan vinet. Elias och N, en av tremänningarna är lika gamla, det skiljer två dagar, fann varandra direkt och lekte oavbrutet ända inpå nattkröken.

På lördagen bar det vidare hemåt och till Stefans föräldrar, med lite avkoppling i två dagar! Härligt!

Nu är vi hemma igen och har inatt hunnit med ett besök av kompisar med sina tre barn! Papporna gick på jazzfestival igår kväll medans mammorna var hemma och hade mys med barnen med grill, Allsång, Morden i Midsommer och vin, ja, det gick det med. Vi fick iallafall höra lite Eric Gadd genom telefon..

Och nu är min mamma och pappa på väg hit från min syster, de ringde för en stund sen och var då i Gävle. Nu laddar vi för mer grill och vin!

Inga kommentarer: