juni 04, 2007

Sol och värme

Äntligen! Men så och i vår ugn.. En baguette blev koolsvart på mindre än en minut och började nästan brinna.. Spisen har väl sjungit på sista versen ett tag, men nu är den sista strofen tagen, den har helt enkelt fått värmeöverslag. Så bara ut att jaga ny, för utan spis kommer man inte långt.

Vi var i parken och gungade i helgen. Det var första gången Filip gjorde det, och han tyckte det var så kul att han skrattade högt.
Han vinkade för första gången också, sådär gulligt inåt med handen. Också lyfter han sig från liggande till sittande och han blir såå lycklig varje gång han gör det. Och han ska göra det typ hela tiden.

Han ville inte sova ikväll, vi förde en kamp med att sitta, ligga, sitta, ligga ... Men till slut somnade han mitt i en rörelse, så söt.
Elias somnade med orden; "Dilba kom tillbaka idag. Hon har varit och gift sig." (D är en kompis på dagis som har varit bortrest på bröllop :)

Dagens Elias citat: "Mamma, man kan vara kär i killar också. Men jag ska gifta mig, först med Tea, sen med Julia. Men, NÄR ska Tea och jag gifta oss då?"

Inga kommentarer: